Jongens TTVN aan kop in landelijk A

Terwijl het eerste mannenteam van Tafeltennisvereniging Nieuwegein (TTVN) een vrije week hadden, kregen de vrouwen van TTVN, uitkomend in de landelijk 3e divisie, Dordrecht op bezoek en was PECOS uit Oegstgeest te gast bij het hoogste jongensteam van TTVN.

Zeker de vrouwenontmoeting is een uiterst spannende wedstrijd geworden. TTVN nam een voorsprong met twee overwinningen in vijf games van Lisette Schuurhof en Anita van Dijk in de hun eerste enkelspelen. Ook Marjon Heesen wist in de derde wedstrijd een 2-0 in games voorsprong te nemen maar zag de 3e game met matchpoint verloren gaan. Het leek, dat zij al haar kruit verschotenhad, waardoor het punt naar Dordrecht ging. Ook het dubbel van Lisette Schuurhof en Anita van Dijk ging toch nog na vijf spannende games voor TTVN verloren en Anita verloor ook de vijfde partij, wederom pas na vijf enerverende games, waardoor de stand op 3-2 in het voordeel van Dordrecht kwam. In de overige vijf enkelspelen wist alleen Lisette Schuurhof haar twee enkelspelen te winnen, waarmee de eindstand op 6-4 in het voordeel van het Dordse team kwam.

De jongens deden het veel beter, al moest kopman Rob Seldenrijk onverwachts en zeker tot verrassing van teamcoach Mark Staffhorst en overige TTVN-supporters in het eerste enkelspel het punt aan zijn tegenstander laten. Bij dat ene verrassende tegenpunt van PECOS bleef het voor het team van TTVN. Met 9-1 werden de Oegstgeesters overduidelijk geklopt en bleven de andere TTVN-ers Jesse Coljee en Max van Amerongen zonder puntverlies. Met 37 punten heeft het team van Rob Seldenrijk (foto) de koppositie in de landelijk A-klasse poule C stevig in handen vóór TAVERZO uit Zoetermeer met 29 punten en Scyedam met 27 punten.

Ook het 2e jongensteams, uitkomende in de landelijke C-klasse stevent met 42 punten en 11 punten voorsprong op hun naaste concurrenten onder leiding van teamcoach Jan Smeets op het kampioenschap in hun groep af.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren