Jobzz Open Air Darttoernooi

Op zaterdag 11 juli wordt alweer de 6e editie van het jaarlijkse Jobzz Darts Toernooi gehouden. Ook dit keer is niemand minder dan Co Stompé weer van de partij. Hij zal op deze dag Darts demonstraties geven. Het totale prijzengeld bedraagt € 1.300,- en het evenement staat in teken van KiKa.

Bijzonder is dat het toernooi zowel binnen als buiten wordt gehouden. Op het terras aan de Hildo Kropstraat 37 A kan men genieten van muziek, een hapje en een drankje en binnen genieten van de wedstrijden. Oftewel gezelligheid gegarandeerd.

Wilt u deelnemen? Inschrijven a € 10,- is al mogelijk. Ook kan je kiezen voor het speciale ‘Darts VIP pakket’. Voor € 25,- ontvang je deelname aan het toernooi, 2 consumptiebonnen, het overheerlijke Jobzz Saté menu en een prachtige verrassing. Stuur een mailtje met je gegevens naar darten@goldsgym.nl. Er zijn maar 128 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang. Het toernooi begint 13.00 uur maar de zaal gaat al open om 11.00 uur. Er komen zestien officiële wedstrijdbanen.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren