Je hond opvoeden zonder cursus

Honden moeten worden opgevoed, maar niet iedereen heeft zin om wekenlang in weer en wind op een veldje te staan. Daarom hebben wij een cursus ontwikkelt waarin mensen kennis kunnen maken met de taal van de hond.

De korte cursus van twee avonden is bedoeld als kennismaking met de taal van de hond; de enige taal die iedere hond vanaf zijn geboorte begrijpt. Het programma is geschikt voor bazen met honden van alle leeftijden en alle rassen. Het maakt ook niet uit of een hondentraining werd gevolgd of niet, want dit is echt een bazencursus, waar op een nieuwe manier naar honden wordt gekeken. We gaan uit van het natuurlijke gedrag van honden.

De eerste avond wordt de communicatie tussen honden onderling behandeld en de sociale gedragsregels die daar bij gelden; de tweede avond de communicatie tussen honden en mensen. En daar komen de verrassingen! Er is ook gelegenheid om vragen te stellen.

De cursus in Nieuwegein is op 22 en 29 november 2004, beide avonden zijn van 19.45 uur tot 22.00 uur en worden gehouden in De Bron aan de Buizerdlaan 1 te Nieuwegein. De kosten voor deze tweedaagse cursus bedragen € 38,00.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren