Inschrijving Multicultureel Buffet

In het kader van het Multi Kleuren Festival wordt er op donderdag 18 december een Multicultureel Buffet Dansant gehouden. Er wordt een multicultureel driegangen buffet aangeboden met tussendoor multiculturele optredens. Er worden vegetarische en vleesgerechten geserveerd, soep, salades en exotische zoetigheden. Ook het traditionele Surinaamse gemberbier kan geproefd worden.

Er zullen zangers, muzikanten en dansers van allerlei culturele afkomst op het podium verschijnen. Ook de Nederlandse cultuur zal niet ontbreken. Het buffet wordt afgesloten met een spectaculair buikdansoptreden van de mooie Amulya, die met oosterse dans zich tussen het publiek zal begeven. Wie mee wil tafelen bij deze gezellige interculturele ontmoeting kan zich vanaf nu opgeven bij de Stichting Welzijn Nieuwegein, Lenie Winter, tel. 030 – 60 337 48.

Het buffet wordt gehouden op donderdag 18 december van 18.00 uur tot 22.00 uur. Locatie: Multicultureel Centrum, Fort Vreeswijk 1 a te Nieuwegein. De kosten all-in zijn EUR 12,50 per persoon. Er zijn maximaal 50 reserveringen mogelijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk