Inschrijving Kindervakantieweek van start

De afgelopen week is in de diverse Nieuwegeinse buurthuizen de inschrijving voor de kindervakantieweek van start gegaan. In de Doorslag en in Galecop zit het inmiddels al helemaal vol, maar bij de overige buurthuizen: Klokhuis, Kerkveld, ‘t Dok, de Spil en Vreeswijk is er nog voldoende ruimte om je op te geven.

Ook bij het speciale kindervakantieweek project voor kinderen van 10- 12 jaar is nog volop ruimte om je aan te melden. Voor dit project kun je je aanmelden via buurthuis de Bongerd (tel 030 – 60 398 08). De kindervakantie week wordt dit jaar gehouden van 11 t/m 15 augustus en wordt georganiseerd onder het gezamenlijk thema Beleef het mee ……….. Elk kindervakantieweek project vult het verder zelf in.

Buurtcentrum Kerkveld verandert in een spookslot, in de Spil beleven ze van alles met Disney, in Batau gaan de belevenissen terug naar de middeleeuwen, buurtcentrum ’t Dok trekt met de kinderen de Wereld door en in Vreeswijk wordt een eigen pretpark gebouwd. Het project voor kinderen van 10-12 jaar gaan een stuk uitdagender aan de slag. Met Bouwspeeltuin Zuid als basis worden daar de Olympische Survival Spelen gehouden. Voor meer informatie of aanmelding kunt u tijdens kantoor uren terecht bij het kindervakantieweek project van uw keuze.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren