Inloopochtend 3-jarigen op daltonschool UniQ

Op vrijdag 30 maart houdt Daltonschool UniQ aan de Deldenseschans 2 in de wijk Fokkesteeg een speciale inloopochtend voor peuters. 3-jarige peuters mogen die dag komen kennismaken met de sfeer en het onderwijs op UniQ. Samen met de kleuters van groep 1 gaan ze de hele ochtend spelen, een werkje doen, een tussendoortje eten in de kring en een verhaaltje luisteren.

Terwijl de kinderen zich vermaken in de klas, kunnen hun ouders meedoen aan een workshop ‘Gezonde traktaties maken.’ Zo blijven ze een beetje in de buurt van hun kind en doen ze tegelijkertijd inspiratie op voor verjaardagen. Na afloop van de inloopochtend krijgen de ouders een informatiepakket mee met daarin alle informatie over de school.

De inloopochtend duurt van 08.30 uur tot 11.30 uur. Uw peuter aanmelden voor de inloopochtend is niet nodig. Als u wilt meedoen aan de workshop ontvangt de school wel graag een berichtje in verband met het inkopen van materialen. U kunt u zich per e-mail opgeven via info@daltonschooluniq.nl of telefonisch bij Bé Scholtmeijer op: (030) – 60 650 01.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren