Inbreker steelt mandje parfum bij het Kruidvat

Bij het Kruidvat aan de Dorpsstraat in Vreeswijk zijn onlangs twee volle mandjes met diverse parfums gestolen. De politie is opzoek naar de verdachte. De inbreker wist door een klein ruitje binnen te komen waarna hij even later weer uit kruipt met twee winkelmandjes vol met flesjes parfum.

De inbraak gebeurde rond 03.00 uur in de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 maart dit jaar. De filiaalmanager kon snel na het alarm dat ze kreeg op de zaak zijn maar dat was tevergeefs, de winkeldief was dan al verdwenen. In totaal zijn er ruim 40 parfums meegenomen met een totaalwaarde van meer dan 1000 euro.

Op bewakingsbeeld is te zien hoe de dief door het kleine vernielde ruitje naar buiten kruipt. Het signalement van de dief: een man van rond de 25-35 jaar met een lichte huidskleur. Hij droeg een muts en een lichtkleurige gewatteerde jas met knopen aan de voorkant.

Klik op het videocameraatje hieronder voor de bewakingsbeelden van de diefstal. Herkent u deze winkeldief? Bel nu de tiplijn: 0800-607 of bel met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk