Illustrator Willeke Brouwer komt langs bij #WorkshopWoensdag

Willeke Brouwer is alles in één! Illustrator, schrijver en cartoonist. Tijdens de #WorkshopWoensdag op woensdag 21 september van 15.30 – 17.00 uur leert zij kinderen hoe ze hun eigen verhalen kunnen vertellen door middel van tekst en tekening. Een activiteit van bibliotheek De tweede verdieping op het Nijpelsplantsoen.

Willeke Brouwer is bekend van onder meer de Silvester reeks waarbij Silvester (ik-figuur) allemaal avonturen beleefd. Deze spannende verhalen zijn altijd voorzien van stripachtige zwart-wit tekeningen, wat de verhalen eigenlijk nóg leuker maakt.

#WorkshopWoensdag
Elke derde woensdag van de maand is het tijd voor #WorkshopWoensdag. Tijdens deze workshops leren kinderen meer over bepaalde technieken en media zoals programmeren met Micro:bits, 3D-printen en augumented reality. Naast alle digitale media besteden we aandacht aan: hoe je eigen verhalen kunt schrijven en illustreren of we gaan de wereld ontdekken door middel van vreemde talen en andere culturen.

Meer informatie en aanmelden voor deze workshop kan op de website van de bibliotheek De tweede verdieping. Deelname aan de workshop is gratis voor leden. Nog geen lid? Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis lid worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren