Iets korter maar net zo feestelijk: Horeca & Toerisme College diplomeert 344 studenten

Met een feestelijk tintje en een zweem van oranje diplomeerde het Horeca & Toerisme College afgelopen woensdag maar liefst 344 studenten. Bijzonder was het natuurlijk voor alle gediplomeerden, maar sommige diplomeringen verdienden extra aandacht. Zoals de kandidaten van de vakopleiding Kok en Zelfstandig Werkend Kok voor volwassenen, waar het slagingspercentage 100% was met gemiddeld een 8. En wat gedacht van de studenten die met cum laude afstudeerden? Dat waren er dit schooljaar maar liefst twaalf.

De geslaagden en hun genodigden werden warm onthaald op de locatie aan de Newtonbaan 12 in Nieuwgeein. Voor iedere student was er tijd voor een kort praatje, waarna de overhandiging van het diploma volgde en de ondertekening hiervan.

Daarna volgde nog een groepsfoto en werd afgesloten met een gezamenlijke toost. Door iets eerder te beginnen met de avond-groep en alles net wat strakker te plannen, kon daarna iedereen op tijd naar huis voor de spannende, maar helaas verloren halve finale van het Nederlands elftal.

ROC Horecan en toerisme

Fotograaf: Michiel Ton

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk