Ideeënmarkt speciaal voor de jeugd

Dinsdag 17 september aanstaande vindt in het Stadshuis de tweede Nieuwegeinse ideeënmarkt plaats. Deze ideeënmarkt is helemaal gericht op de jeugd. De meeste ideeën zullen dan ook door kinderen en jongeren gepresenteerd worden. De kersverse kinderburgemeester Manha Ahmed zal ook aanwezig zijn. De ideeënmarkt begint om 17.00 uur.

Tijdens deze markt zullen alle bedenkers van ideeën voor de stad hun idee toelichten om op die manier natuurlijk zoveel mogelijk raadsleden te overtuigen. Vanaf 18.00 uur bedankt burgemeester Van Beukering alle indieners, waarna er nog even tijd is om met elkaar na te praten met daarbij wat lekkers te eten en te drinken.

De ideeënmarkt is voor de gemeenteraad een belangrijk moment om te zien en horen wat er allemaal speelt in de stad. Om vooral ook jongeren de kans te geven om de stad voor hen fijner en beter te maken, werd de markt dit jaar speciaal voor hen georganiseerd.

Iedereen die wil, is van harte welkom om mee te komen kijken en luisteren. Vanaf 17.00 uur staat er een kopje koffie voor u klaar in het Atrium (begane grond Stadshuis).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren