HSV De Vaart Poscar Nieuwegein organiseert JeugdVISevent

Ben jij gek van sportvissen of wil je daar juist meer over weten en ben je minimaal 8 en maximaal 14 jaar? Of heb je kinderen die onder deze categorie vallen? In samenwerking met HSV De Vaart Poscar Nieuwegein wordt een supergaaf JeugdVISevent georganiseerd op woensdag 14 augustus 2024 bij VISvijver Het Podium, t.h.v. Overtoom 3 in IJsselstein. Deze dag is onderdeel van de ZomerVISkaravaan van Sportvisserij Nederland – dé landelijke hengelsportorganisatie.

Het JeugdVISevent duurt van 09.30 uur tot 14.30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt inlopen wanneer je maar wilt, mits je vooraf bent aangemeld. De organisatie zorgt voor hengels, aas, voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket dien je wél zelf mee te nemen. Alle deelnemende kinderen gaan naar huis met een rijk gevulde goodiebag en …… een gratis hengel!

Over de ZomerVISkaravaan
Door het hele land – dus ook bij jou in de buurt – vinden in augustus en september meerdere ééndaagse JeugdVISevents plaats. Op ieder event worden diverse allerlei hele leuke activiteiten georganiseerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van het maken van een je eigen vistuigje en daar even later onder begeleiding vis(sen) mee vangen. Maar ook: hoe ga je verantwoord om met een gevangen vis, en hoe onthaak je deze nou op de beste manier. Verder kun je werpen op speciale targets en de uitdaging aan gaan om zelf een grote vis binnen te draaien op de visdrilsimulator! Kortom, een gezellige dag in de buitenlucht, waarbij de jeugdige deelnemers in contact komen met de bijzondere onderwaternatuur.

Inschrijven vol=vol
Meer informatie over de ZomerVISkaravaan en de locaties van alle JeugdVISevents vind je op www.stekkie.nl. Hier kunnen ouders hun kind per locatie digitaal inschrijven voor deelname. De deelname is voor kinderen van 8 t/m 14 jaar en is beperkt tot maximaal 75 kinderen, dus vol = vol!

Voor vragen kun je terecht bij Alisha Hansma of Jarno Veldhuizen van Sportvisserij Nederland, via 030-6058400 of zomerviskaravaan@sportvisserijnederland.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk