Hoe duurzaam is het Nieuwegeinse Stadshuis ?!

Op donderdag 24 mei organiseert GroenLinks Nieuwegein een duurzaamheidsdebat in het Stadshuis van 19.30 uur tot 21.30 uur. Wilt u wel eens zien hoe duurzaam het nieuwe Stadshuis is, eens een kijkje achter de schermen nemen en meepraten en denken over de verdere ontwikkeling van een duurzaam Nieuwegein, kom dan vanaf 19.00 uur naar biologisch en Fairtrade restaurant Fair’s in het nieuwe Stadshuis aan het Stadsplein 1 in Nieuwegein.

Op het programma staat een rondleiding door wethouder Kolff door het het nieuwe Stadshuis waarbij hij een toelichting zal geven over de inzet op duurzaamheid bij de bouw hiervan. Ook zal hij iets vertellen over de inrichting van het nieuwe bedrijventerrein het Klooster dat het predikaat duurzaam kreeg. Fractievoorzitter GroenLinks Nieuwegein, Erna Kotkamp zal vervolgens de wethouder kritisch interviewen over verder beleid en realisatie om van Nieuwegein een duurzame gemeente te maken. Daarna lichten Remy van Engelen van Fair’s en Piet Samwel van de Wereldwinkel hun manier van werken toe. En tot slot een hopelijk stevig debat met en door de aanwezigen over ideeën, wensen en mogelijkheden om van Nieuwegein een meer duurzame gemeente te maken.

Hapjes en drankjes worden verzorgd door restaurant Fair’s. Aanmelding voor deze avond is niet verplicht, maar i.v.m. de catering wel wenselijk via emailadres nieuwegein@groenlinks.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren