Hjort Rosenfeldt signeert bij Bruna Cityplaza

In het kader van het programma ‘Bruna boekT’ komen Michael Hjorth en Hans Rosenfeldt zaterdag 27 juni signeren bij Bruna Cityplaza vanaf 17.00 uur.
Het is voor het eerst dat dit Zweedse duo, dat onder de auteursnaam Hjorth Rosenfeldt publiceert, naar Nederland komt. Zij zijn goed voor tienduizenden verkochten boeken en brengen dit unieke bezoek aan Bruna Cityplaza om hun nieuwste ‘Het stille meisje’ te promoten.

Het team van Bruna Cityplaza in Nieuwegein is erg blij om de fans van Hjorth Rosenfeldt deze kans te kunnen bieden, in samenwerking met uitgeverij Cargo van De Bezige Bij. “Deze mannen zijn bekend in Zweden, maar Nederland kent ze niet persoonlijk. Terwijl wij van onze klanten alleen maar horen dat hun boeken geweldig zijn. Iedereen mag komen en laten signeren, ook als het om al gekochte boeken van dit duo gaat. Wij hopen dat onder de belangstellenden ook veel thrillerliefhebbers zijn die nog moeten kennismaken met Hjorth Rosenfeldt. Daar zullen ze geen spijt van krijgen!”

Michael Hjorth en Hans Rosenfeldt zijn van huis uit producer en scenarioschrijver en verantwoordelijk voor veel producties (waaronder het ook in Nederland bekende ‘The Bridge’). ‘Het stille meisje’ staat op zichzelf, maar maakt wel onderdeel uit van de zogenoemde Bergmankronieken, een serie rond de onuitstaanbare, egoïstische en hartveroverende misdaadpsycholoog Sebastian Bergman. Eerder zijn ‘Wat verborgen is’, ‘De discipel’ en ‘Het familiegraf’ verschenen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren