Het wijknetwerk zoekt nieuwe secretaris

De huidige secretaris van het Wijknetwerk Batau Noord moet gaan snijden in haar vele bezigheden. Na zware afwegingen, want zij heeft het erg naar haar zin bij het wijknetwerk, heeft zij toch de keus moeten maken binnenkort haar functie ter beschikking te stellen. Aangezien het wijknetwerk absoluut niet zonder zo’n handige secretaris kunnen, is zij nu op zoek naar een actieve mede-vrijwilliger die ook heel handig is met secretariaat werkzaamheden.

De secretaris is de spil van het wijknetwerk, het aanspreekpunt en een regelaar. Zij doet vrijwel alles via de laptop van het wijknetwerk, waar het secretariaat, met alles erop en eraan, op onder is gebracht. Het overdragen van het secretariaat is daardoor erg eenvoudig. Aan het vrijwilligerswerk als secretaris ben je niet veel tijd kwijt. Een uurtje of twee, eventueel drie, per week. Net hoe het uitkomt. Er hoeft in ieder geval niet genotuleerd te worden en ook website en financiën worden door anderen beheerd.

Eens per maand is er in het buurtplein wijkoverleg met de hele groep wijknetwerkers en met vertegenwoordigers van de gemeente. Dat zijn ontspannen en informatieve bijeenkomsten waar de serieuze zaken afgewisseld worden met humor en enthousiasme, tussendoor een kopje koffie en achteraf een drankje. Met elkaar is al veel bereikt in onze wijk en het wijknetwerk is dan ook een zeer serieuze gesprekspartner van de gemeente, de winkeliersvereniging en de wijkbewoners.

Mocht u een beetje, of misschien zelfs heel erg, enthousiast zijn geworden, of wilt u misschien nog wel eens even wat meer weten over het wijknetwerk of het secretariaat. Grijpt u dan vlug de telefoon en bel onze voorzitter René Hansen op 06-212 48 768. Natuurlijk kunt u ook een e-mailtje sturen aan wnwbataunoord@live.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk