Het Rabo Woonbuffet

Voor het eerst in Nieuwegein, geven financieel adviseurs van Rabobank samen met een tiental partners, waaronder een notaris en makelaars kosteloos advies over wonen en hypotheken.

Zaterdagmiddag 12 maart van 13 tot 16 uur houdt Rabobank Utrecht alweer de zesde editie van het Rabo Woonbuffet. Deze keer voor het eerst in Nieuwegein, in theater DE KOM . Samen met een tiental partners, waaronder een notaris, makelaars, BPD, duurzaamheidsexperts en een interieurspecialist geven de financieel adviseurs van Rabobank Utrecht vrijblijvend en kosteloos informatie over wonen en hypotheken. Het evenement is opgezet om inwoners van Nieuwegein en omgeving te helpen met woonvragen. Er is veel aandacht voor het thema duurzaamheid getuige de aanwezigheid van onder andere Samen Duurzaam Nieuwegein en Bleeve.

BPD brengt nieuwbouwprojecten in Nieuwegein en omgeving onder de aandacht. Er zijn doorlopend diverse presentaties over verschillende thema’s. Een greep uit het aanbod:De charme van het ouder worden. Hoe maak ik mijn huis energiezuiniger? Styling en interieur tips over (ver)koopklaar maken van een woning. Voor meer informatie over het evenement en om u aan te melden gaat u naar deze website. U kunt zich aanmelden met de code: Molen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren