Herstelwerkzaamheden aan N210 tussen Nieuwegein en IJsselstein

Weg naar de poort

Op de Weg der Verenigde Naties (N210) tussen Nieuwegein en IJsselstein worden van donderdag 31 oktober van 19.00 uur tot vrijdag 1 november 23.00 uur herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Het werk vindt plaats bij de kruising met de Utrechtseweg. De weg is niet afgesloten, maar er kan richting IJsselstein vertraging zijn.

Aannemer KWS voert de werkzaamheden uit in opdracht van de provincie Utrecht. Tijdens het werk wordt gewerkt aan het asfalt en de markeringen op het deel van de weg richting IJsselstein. In de andere richting voeren we geen werk uit. Doorgang blijft mogelijk via één rijstrook en ook alle afslagen blijven beschikbaar. Omdat er maar één rijstrook beschikbaar is, kan er vertraging optreden.

Slag om de arm
Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden voorkomen waardoor het werk moet worden uitgesteld naar een later moment. Bijvoorbeeld als het lange tijd achter elkaar hard regent. Asfalteren is dan niet verstandig omdat de kwaliteit van het resultaat dan onvoldoende is. Als de planning wijzigt, laat de uitvoerder het weten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk