Heren Venus/Nieuwegein kansloos tegen Aalsmeer

De heren handballers zijn bij de herstart van de competitie slecht uit de startblokken gekomen, de oranje hemden verloren thuis kansloos tegen voormalig landskampioen Fiqas uit Aalsmeer met 18 – 25. Net als in de eerdere confrontaties met topploegen was de wedstrijd na amper tien minuten spelen beslist, de thuisploeg rondde aanvallend dramatisch slecht af en kreeg de ene na de andere break-out om de oren wat resulteerde in een 2 – 7 tussenstand.De resterende twintig minuten van de eerste helft waren het aanzien niet waard, de thuisploeg was vooral aanvallend machteloos en bij de mannen van Alex Curescu waren blijkbaar de inspanningen van de BeNeLiga wedstrijden die zijn tol eisten getuige de matige afrondingspercentages. Het Aalsmeerse kanon Mark Roest was de enige speler die aanvallend boven de grauwe middenmoot uitstak, met zes treffers in het eerste part had hij een leeuwenaandeel in de 5 – 13 ruststand.Na de hervatting kende Nieuwegein een korte opleving, twee keer kon de ploeg van trainer/coach Paul van den Deijssel de marge terug brengen naar een verschil van vijf doelpunten ( 8 – 13 en 10 – 15 ). Verder lieten de mannen van Alex Curescu het niet komen. Eindstand: 18 – 25.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren