Henna tatoeage bij mama-café in Dorpshuis Fort Vreeswijk

Vrijdag 5 mei aanstaande kunnen prille moeders tijdens het mama-café een henna-tattoo laten maken. Het mama-café geeft je zo de gelegenheid om even iets leuks voor jezelf te hebben. Je kindje is uiteraard ook welkom die dag. De handversieringen worden gemaakt door de ervaren Yousra Laghmari. Als je de henna goed verzorgt blijft de versiering tot 3 weken na het plaatsen zichtbaar.

Je kan langskomen tussen 10.00 uur en 11.30 uur. Een tatoeage kost tussen de € 2,50 en € 5,-, afhankelijk van de grootte. Aanmelden kan t/m 2 mei door een berichtje te sturen naar info@fortvreeswijk.nl (o.v.v. je naam en telefoonnummer + henna tatoeage). Kom je alleen langs voor een praatje, dan is de toegang gratis (koffie en thee kosten €1,-).

Het mamacafé
Elke vrijdagochtend (10.00-11.45 uur) kunnen jonge ouders met hun baby terecht in het mama-café in het Dorpshuis. Om andere ouders te leren kennen, te delen wat je bezighoudt of gewoon een praatje te maken. Eén keer per maand wordt er een speciale gast uitgenodigd. 2 juni is de laatste activiteit voor de zomer: dan is er een workshop baby-ehbo. In de zomermaanden juli en augustus is het mama-café alleen op 7 juli en 4 augustus geopend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk