HAPPA.NL stelt voor; ‘Copper Branch’

Nieuwegein heeft er sinds afgelopen week een nieuw restaurant bij: Copper Branch. Het bedrijf is gevestigd in het pand van HAPPA.NL aan de Kruyderlaan in Jutphaas. Inwoners van Nieuwegein en IJsselstein kunnen via HAPPA.NL bij meerdere foodspecialisten hun eten uitkiezen en gelijktijdig thuis laten bezorgen.

Copper Branch

Op de foto: Esmee & Rik van Copper Branch

Copper Branch is een innovatieve restaurantketen die bekend staat om haar volledig plantaardige menu. Deze keten, van oorsprong Canadees, heeft een kleine drie jaar geleden zijn weg gevonden naar Nederland, waar het razendsnel aan populariteit wint. Copper Branch biedt een breed scala aan gezonde, duurzame en smakelijke gerechten die volledig halal zijn en vrij van dierlijke producten. Bij Copper Branch worden de lekkerste burgers, bowls, broodjes en wraps bereid.

Diverse prijzen in de wacht gesleept
De afgelopen jaren heeft Copper Branch diverse prijzen gewonnen met hun gerechten. Zo won afgelopen jaar de Grazie Mille de derde prijs in een Nederlandse burger competitie en won de Copper Power de prijs voor het beste lunch broodje van 2022. Barstensvol smaak, uniek, en vooral heel lekker; elke hap is een fantastische combinatie van duurzaamheid en smaak, dat is waar Copper Branch voor staat.

De prijzen laten ook zien hoe Copper Branch keer op keer een ideale combinatie weet te creëren tussen duurzaamheid en smaak. Copper Branch is de perfecte keuze voor iedereen die bewuster wilt eten, of gewoon eens iets nieuws wilt proberen.

Nieuwe locatie
Recent heeft Copper Branch onder het overkoepelende bedrijf HAPPA een nieuwe locatie geopend in Nieuwegein, die zich volledig richt op bezorging. Op deze nieuwe locatie is Copper Branch een van de bezorgrestaurants die samen een enorm gevarieerd aanbod aanbieden via happa.nl. Met dit nieuwe concept speelt HAPPA in op de groeiende vraag naar gemak en de wens om thuis en/of op het werk te genieten van hoogwaardige maaltijden. Copper Branch mag met zijn overheerlijke, plantaardige gerechten natuurlijk niet ontbreken.

Over HAPPA.NL
Een eten bestelsite waarbij het draait om de keuze van jou (jullie) favoriete gerecht(-en). Onder het HAPPA-label werken meerdere foodspecialisten samen vanaf 1 locatie in hun eigen keukenunit. Hierdoor kun je heerlijke, authentieke gerechten uit bijvoorbeeld twee keukens (bijvoorbeeld Koreaans en Japans) combineren in 1 bestelling. Deze bestelling wordt door de eigen HAPPA-bezorgers goed en op tijd bezorgd bij jou thuis of op het werk.

Vanaf heden bezorgd HAPPA.NL niet alleen in Nieuwegein, maar ook in IJsselstein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk