Handballers Nieuwegein verliezen in Akersloot

Het herenteam van Handbal Vereniging Nieuwegein verloor dinsdag 8 december j.l. in de tweede divisie tegen CSV/Meervogels met 33-30.

Deze doordeweekse wedstrijd was een inhaalwedstrijd. Twee weken geleden viel deze wedstrijd uit wegens gebrek aan scheidsrechters. Winst zou Nieuwegein op de tweede plaats in de poule brengen.

Nieuwegein kwam na 1 minuut op een 0-1 voorsprong en behield die gedurende de eerste vijf minuten. De stand ging daarna over en weer. De rust brak aan met 16-17. In de 2e helft raakte Nieuwegein de grip op de wedstrijd kwijt. CSV stond 6 minuten voor tijd op 30-26 en gaf de voorsprong niet meer weg.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren