Grote E.K. dag op zaterdag op 19 juni in City Plaza

Op zaterdag 19 juni a.s. zal het winkelcentrum City Plaza in Nieuwegein geheel in het teken staan van de Europese voetbalkampioenschappen en de vele activiteiten hebben allen met het grote voetbalevenement te maken.

Op het grote plein aan de buitenzijde van het winkelcentrum wordt een levend voetbalspel gespeeld op een luchtkussen en dit zal zeker zorgen voor de nodige hilariteit. Verder worden de bezoekers uitgedaagd om hun krachten te meten, zoals het schieten op een doel midden op het centrale plein in het winkelcentrum. Door middel van een elektronische snelheidsmeter wordt de snelheid van hun schot vastgelegd. Maar ook het ludieke spel “trainingsbroek” hangen blijft mogelijk niet onbeloond. Degene die uiteindelijk het langst blijft hangen, gaat met een EK taart naar huis.

Ook kan de bezoeker op een buitenlocatie prijsschieten waarbij hij wordt begeleid door een enthousiaste scheidsrechter. Tevens zijn er diverse ludieke figuren die de bezoekers zullen vermaken, zoals een “overspannen” scheidsrechter. Hij loopt met zijn fluitjes, gele en rode kaarten door het gehele winkelcentrum en waant zich op het voetbalveld. Probeer daar maar eens aan te ontkomen!

De “gestresste” coach is ook helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Hij wil de bezoekers dan ook graag laten zien welk talent iedereen in huis heeft. Hij laat ze van alles doen zoals dribbelen, overspelen en nog veel meer. En ….de coach is niet gauw tevreden !

De brancarddragers zijn ook van de partij. Maar helaas voor de “zwaargewonde” keeper zijn deze helpers nieuw in het vak en beheersen het brancard dragen nog niet al te best. Om de bezoekers nóg meer in “oranjesferen” te brengen, zijn er ook twee muzikale bandjes die in hun oranje outfit gezellige voetbalmuziek laten horen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk