Grote Diddl ruilbeurs op Cityplaza!

Op woensdagmiddag 2 februari as. zal in winkelcentrum City Plaza te Nieuwegein een groot Diddl feest plaatsvinden. Alles staat deze middag in het teken van de supergave muis Diddl en al zijn vriendjes. Het Diddl feest gaat van start om 13.00 uur en zal eindigen om 17.00 uur.

Op deze woensdag middag is er een grote Diddl-ruilbeurs. Voor deelname aan de ruilbeurs kunnen de kinderen zich vanaf 12.30 uur aanmelden bij het kraampje op het centrale plein in City Plaza. Er zijn veel tafels aanwezig waar de Diddl spulletjes op kunnen worden uitgestald om ze gratis te ruilen met de andere kinderen.

Verder zullen er deze middag verschillende Diddl activiteiten plaatsvinden. Je kunt op de foto met een superzachte Maxi Diddl, die aan het einde van de middag onder alle aanwezige kinderen zal worden verloot. Ook kun je een fotolijstjes maken voor de foto van jou en Diddl. En je kunt Diddl helpen zijn kaas te pakken in een enorme Diddl-sjoelbak en hierbij krijgen jullie altijd een grabbelprijsje.

Natuurlijk gratis! Zoals ook iedere eerste woensdag van de maand: KidsPlaza en iedere derde woensdag van de maand: Cora en haar poppenkast.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren