Grootste wijnwinkel opent haar deuren in Nieuwegein

Op woensdag 5 september aanstaande opent wijnspeciaalzaak Vreeswijn haar deuren aan de Wierselaan 126 te Nieuwegein. Tussen 10.00 en 18.00 uur is elke wijnliefhebber, kenner of niet, van harte welkom om dit feestje mee te vieren. U kunt even lekker rondkijken in de winkel, u laten adviseren door de wijnadviseurs en daarnaast kunt u profiteren van speciale openingsaanbiedingen.

Vreeswijn biedt een zeer uitgebreid assortiment aan wijnen van over de hele wereld. Voor de particuliere liefhebber, horeca professional en bedrijven. Daarnaast biedt Vreeswijn het gehele jaar door de gelegenheid om in informele sfeer deel te nemen aan gezellige proeverijen en cursussen. U kunt zich aanmelden voor een proeverij of cursus in het algemene programma, maar het is ook mogelijk om met een besloten gezelschap uw eigen wijnproeverij op maat te organiseren.

Jolanda van Loon van Vreeswijn: “Wij zijn heel erg trots op onze winkel en het feit dat we zo’n uitgebreid assortiment hebben. Vreeswijn heeft voor elke liefhebber een passende wijn, op elk prijsniveau. We willen bereikbaar zijn voor elke consument, met of zonder kennis van wijn. Wij hebben een geschoold en professional team van wijnadviseurs waarbij elke klant zich thuis zal voelen.” Openingstijden Vreeswijn: woensdag en donderdag van 10.00 tot 18.00 uur. Vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren