Gratis kennismaking met padel bij TV Vreeswijk

Tennis- en Padelvereniging TV Vreeswijk nodigt inwoners van Nieuwegein uit om meer aan sport te doen door kennis te maken met Padel. Hoe meer we bewegen des te gezonder we blijven, dat is ook de leus van de gemeente Nieuwegein die deze actie ondersteunt. Sinds 2021 heeft TV Vreeswijk twee padelbanen.

Jos Peters van TV Vreeswijk: ‘Dit vroege voorjaar hebben we een actie met een gratis kennismakingsles, gegeven door de Tennis- en Padelschool van Peter Paul Schrauwen op de zondagen 20 en 27 maart en 3 en 10 april. Je kunt één van deze zondagen kiezen, waarna tijdstip en indeling later volgen. Je kan ook aangeven met welk viertal je wilt lessen. Ook leden van TV Vreeswijk kunnen zich opgeven voor deze actie.’

Vond je het leuk en wil je door, dan kan je vier extra lessen volgen waarin je de basistechnieken leert om het spel te spelen. Dat is bijna altijd in dubbels, met vier personen, twee tegen twee. Dit voorjaar geldt een speciaal actietarief: vier lessen voor in totaal slechts € 40,00 per persoon. Opgeven voor de (gratis) lessen kan op de website van TV Vreeswijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren