Graaf Florisweg opnieuw geasfalteerd

De Graaf Florisweg wordt vanaf dinsdag 10 juni opnieuw geasfalteerd. De werkzaamheden nemen enkele weken in beslag. Het doorgaande – en het bestemmingsverkeer wordt met omleidingsborden een andere route gewezen. De werkzaamheden kunnen vertragingen in het verkeer veroorzaken.

In opdracht van de gemeente start de aannemer vanaf de ‘s-Gravenhoutseweg en werkt vervolgens in de richting van de Vreeswijksestraatweg. De kruispunten worden telkens per fase afgesloten en het verkeer wordt ter plekke met omleidingsborden een andere route gewezen. Het Total benzinestation en garage Roeleveld blijven gedurende de werkzaamheden gewoon bereikbaar. Tijdens de duur van het werk zal de Graaf Florisweg vier dagen volledig zijn afgesloten.

Tijdens de asfalteringswerkzaamheden op de Graaf Florisweg wordt het doorgaande verkeer met omleidingsborden naar een andere route verwezen. De autobussen rijden tijdens de werkzaamheden niet over de Graaf Florisweg en worden omgeleid via Vreeswijk. De bushaltes aan de Graaf Florisweg komen dan ook tijdelijk te vervallen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren