Gluren bij de Buren zoekt artiesten en woonkamers

Zondag 21 februari is het tijd voor alweer de vijfde editie van Gluren bij de Buren Nieuwegein. Vorig jaar werden 38 woonkamers omgebouwd tot incidenteel podium, waar lokale artiesten hun kunsten kwamen vertonen. Ook dit jaar kunnen alle inwoners uit Nieuwegein zich weer opgeven met hun woonkamer of als artiest. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 13 januari 2016. Kijk hier voor meer informatie over Gluren bij de Buren.

Tijdens Gluren bij de Buren kunnen inwoners van Nieuwegein verschillende optredens van artiesten bijwonen in de woonkamers van straat-, wijk- of stadsgenoten. Hierbij dient het vloerkleed als podium en de bank als tribune. Elke huiskamer gratis toegankelijk voor het publiek, waar tussen 13:00 en 18:00 driemaal een optreden van een half uur plaatsvindt.

Om het festival net zo’n succes te maken als voorgaande edities, is de organisatie wederom op zoek naar woonkamers die een rol willen spelen binnen dit succesconcept. Heeft u een woonruimte die u beschikbaar wilt stellen? Haal dan voor een dag het festival over de vloer en biedt een podium voor een van de lokale artiesten.

Naast woonkamers is Gluren bij de Buren ook op zoek naar artiesten uit Nieuwegein die hun liefde voor kunst willen verspreiden. Van smartlap tot jazz en van kindertheater tot poëzie. Elke artiest speelt tijdens Gluren bij de Buren minimaal drie keer een set van 30 minuten in de aan zijn/haar toegewezen woonkamer. Uiteraard is het voor artiesten ook mogelijk om in hun eigen woonkamer een optreden te verzorgen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk