Gezondheidsweek Nieuwegein van 11 t/m 18 oktober

Ontdek hoe leuk een gezonde leefstijl kan zijn tijdens de Gezondheidsweek in Nieuwegein! Inwoners kunnen gratis meedoen aan allerlei activiteiten van 11 t/m 18 oktober. Het wordt een week vol open lessen, workshops, gezondheidstests en (sport)activiteiten. Maak zo op een leuke en interactieve manier kennis met alles wat te maken heeft met een gezonde leefstijl in jouw wijk.

Tijdens de Gezondheidsweek zijn er activiteiten op diverse locaties in de stad:

Hoog Zandveld
Op vrijdag 11 oktober is er een themamiddag Slaap je fit, op Buurt- en Zorgplein Zuid van 14.00 tot 17.00 uur. Met workshops, stoelmassage, voedingsadvies en gezondheidschecks door de Hartstichting en zorgprofessionals van het Zorgplein. Loop binnen en laat gratis je bloeddruk, cholesterol en BMI checken. Kijk voor het volledige programma met alle activiteiten op de website van Zorgplein Zuid.

Galecop
Van zaterdag 12 t/m 18 oktober zijn er leuke activiteiten tijdens de Galecop Geweldig week. Onder het motto ‘Vind je weg in de Wijk’ zijn er open lessen, workshops en activiteiten. Zaterdag 12 oktober is de feestelijke opening op het winkelplein Galecop van 14.00 tot 17.00 uur. Er is een podium met spetterende optredens van lokaal talent met een Galecopse GelegenheidsBand, zang en dans. Diverse kraampjes van onder andere Groen doet Goed, Stadspas, Galecop Schoon, basisscholen, mondzorg, Jellinek en fysiotherapie. Verder is er muziek en natuurlijk een hapje en een drankje.

Tijdens de opening worden er stempelkaarten uitgedeeld voor alle leuke en waardevolle activiteiten deze week. Wie de meeste activiteiten heeft bezocht in de Galecop Geweldig Week ontvangt een leuke prijs namens de winkeliersvereniging. Een greep uit de activiteiten: dansworkshop, bridge, kidsclub, walking football, pétanque, beweeglint en dierenweide. Kijk voor het volledige programma met alle activiteiten op Galecop Geweldig.

Vreeswijk
Op woensdag 16 oktober viert Vitaal Nieuwegein Zuid feest in Dorpshuis Vreeswijk! Van 15.00 tot 20.00 uur zijn de gezondheidschecks van de Hartstichting geopend. Loop binnen en laat gratis je bloeddruk, cholesterol en BMI checken. Oppas regelen hoeft niet: vanaf 16.00 uur is er een Silent Disco waar kids lekker kunnen dansen en zelf mag je natuurlijk ook een dansje wagen. Ook zijn er vanaf 16.00 uur diverse workshops, en stoelmassages. Kijk voor het volledige programma met alle activiteiten op de website van Dorpshuis Vreeswijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk