Gezonde kinderen voetballen voor zieke kinderen

Dit jaar is er gewoon EK-voetbal in Nederland! In de aanloop richting het EK Voetbal 2016 organiseren Stichting Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF), SportsGen en Hornbach vier zaterdagen een voetbalevent: het HORNBACH Voetbaltalent 2016. Een voetbaldag voor kinderen tussen 6 en 13 jaar. De gehele opbrengst hiervan zal door het ZZF worden besteed aan een onvergetelijke dag voor kinderen die lijden aan een zeldzame ziekte: een dagje uit met het hele gezin. Daarom een oproep aan alle voetbaltalentjes in Nederland: doe mee!

Deze voetbaldag – in de vorm van een toernooi – vindt plaats van 10.00 uur tot 13.00 uur in een grote voetbalarena op de parkeerplaats van Hornbach in Nieuwegein op zaterdag 11 juni aanstaande. Tijdens het event zijn er scouts van diverse profclubs aanwezig die speuren naar talent: dé kans om ontdekt te worden! Daarnaast worden er diverse sportspelletjes georganiseerd zoals een dribbelparcours, schotschieten en schieten door een gatenmuur.

Kijk op deze website voor meer informatie en de aanmeldingsprocedure. Deelname aan het toernooi kost slechts € 10,-. Alle deelnemers krijgen een deelnamecertificaat, vaantje en een goodiebag mee naar huis!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren