Gewapende overval

Eerder heeft de redactie van De Digitale Stad Nieuwegein al melding gemaakt van de gewapende overval bij winkelcentrum Muntplein in Nieuwegein. Hier werden op donderdag 13 mei 2004, rond 14.50 uur, twee medewerkers van de Rabobank overvallen tijdens het bijvullen van de geldautomaten.

Toen de bankmedewerkers weg wilden gaan, werd de weg versperd door een gewapende man. Hij duwde ze terug naar binnen en eiste geld. Buiten stond een tweede verdachte ongeduldig op een scooter te wachten. Even later sprong de eerste dader achterop de scooter en dan vluchtten beide mannen richting de Schellingburg. Hier probeerden ze met brandbare vloeistof de scooter in brand te steken. Door de haast lukte dit niet. De mannen stapten, met hun helmen op, in een Volkwagen Polo en scheurden weg in de richting van de Batauweg.

Aan deze zaak is op televisie aandacht besteed door AVRO’s Opsporing Verzocht op maandag 7 juni 2004. Mensen met informatie die kan bijdragen aan het oplossen van deze zaak kunnen de politie van Nieuwegein bellen, tel. 0900 – 8844 (lokaal tarief). Klik hier voor foto’s en verdere informatie.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren