Geslaagde tweede editie van de Tattoo Catwalk

Een, letterlijk, bont gezelschap showde hun allermooiste tattoos op de Catwalk bij Museumwerf Vreeswijk in Nieuwegein. Zondag 1 september jl. zat alles mee voor dit bijzondere en spraakmakende evenement, dat voor de tweede keer werd gehouden. Twintig modellen op de Catwalk met een veelvoud aan mooie tattoos en interessante verhalen, mooi weer, veel publiek, een leuk optreden van Trio Triest en een goede sfeer.

Na de opening door wethouder cultuur, John van Engelen, haalde presentator Ad Elbertse het beste uit de modellen naar voren en zorgde ervoor dat zij comfortabel over de Catwalk konden lopen. Het publiek heeft genoten en was ontroerd door sommige verhalen. Met name voor deelnemer Remi was veel bewondering voor zijn verhaal achter zijn tattoos.

Monique de Beer, bedenker van dit evenement, laat onze redactie weten: “Ook deze tweede editie pakte weer uit zoals het bedoeld was. Een grote variatie aan mensen, afbeeldingen en betekenissen en iedereen in contact met elkaar. Daar gaat het vooral om.”

Foto’s: Fototeam KenM

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk