Genomineerden Evenement 2011 bekend

Voor de onderscheiding Evenement van het Jaar 2011, die tijdens Nieuwegein Awards 2012 wordt uitgereikt, heeft een onafhankelijke jury drie genomineerden gekozen. Uit alle kandidaten bleven uiteindelijk over: United Jeugd Cup, Avondwandelvierdaagse en Nieuwegein Awards (voorheen Sportgala).

Na gedegen overleg besloot de jury dat United Jeugd Cup in dit rijtje thuishoort omdat het een professioneel georganiseerd en regionaal bekend sportief evenement is met een grote betrokkenheid van vrijwilligers. De Avondwandelvierdaagse vindt zij een sportieve traditie voor Nieuwegein, een maatschappelijk en cultureel evenement dat door vrijwilligers uit vele geledingen gedragen wordt. Tenslotte vond zij dat Nieuwegein Awards, het omzetten van het voormalige Sportgala naar Nieuwegein Awards, een voorbeeld is voor andere evenementen als het gaat om durf en succesvolle innovatie, terwijl de bredere aanpak alle sectoren van de Nieuwegeinse samenleving beslaat.

De jury bestaat uit voorzitter Paula van den Born, afgevaardigde van het Comité Vreeswijk bij Kaarslicht, waarmee zij tevens de winnaar van deze prijs van afgelopen jaar vertegenwoordigd, Ton Bothoff, directeur NV Sportinrichtingen Merwestein, Chris Punt van Agenda Nieuwegein en evenementencoördinator Eric Denneman van de gemeente. Uit de drie genomineerden kiezen zij deze week de uiteindelijke winnaar, die de award Evenement 2011 tijdens de tweede editie van Nieuwegein Awards op 28 januari a.s. in ontvangst mag nemen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren