Gemeente kiest voor stadskrant Ons Nieuwegein

De gemeente is verplicht haar openbare bekendmakingen te publiceren in een huis-aan-huis blad dat naar verwachting goed wordt gelezen door de bevolking. Op dit moment zijn er twee van dergelijke bladen in Nieuwegein. Beide hebben de gemeente een voorstel gedaan voor de kosten van plaatsing van openbare bekendmakingen en de gemeentepagina.

Gemeentenieuws
´Zoals de gemeente vorig jaar heeft aangekondigd, is onderzoek gedaan naar de verspreiding van de beide kranten. Beide kranten op dit punt scoren gelijk. Op grond van de criteria ´prijs´ en ´vaste, zichtbare plaats in de krant´ kiest het college uiteindelijk voor plaatsing van openbare bekendmakingen en ´Gemeentenieuws´ in de stadskrant Ons Nieuwegein. Bij die krant krijgt de gemeente de beschikking over de achterpagina. De overstap vindt plaats vanaf 1 januari 2007.

Hiermee lijkt het ‘Wegener tijdperk’ gebroken. Eveneens zullen de gemeentepagina’s ook toegankelijk worden gemaakt op de voorpagina van De Digitale Stad Nieuwegein, waarmee de stadskrant Ons Nieuwegein een samenwerkingsverband heeft. Onze tekenaar maakte er deze tekening over.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren