Geinoord-Zuidvogels in zijn geheel op radio

De belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Zo mogen we de wedstrijd Geinoord-Zuidvogels, de op één na laatste competitiewedstrijd van het seizoen, van aanstaande zaterdag wel noemen.

Om zeker te zijn van prolongatie van het eerste klasseschap heeft Geinoord in theorie 2 punten uit de laatste 2 wedstrijden nodig. Gezien het doelsaldo zal het in de praktijk nog maar om één punt gaan.

Gezien de laatste wedstrijden (o.a. de bekernederlaag van 1-4) zal dat nog niet zo gemakkelijk zijn. Het zelfvertrouwen ontbreekt bij de Nieuwegeiners en de sfeer onderling is ook niet meer op topniveau. Het zijn de wetten van het voetbal dat de prestaties naarmate ze slechter worden de sfeer zeer nadelig kunnen beinvloeden. Voor Hennie Snel, coach, wordt toch verwacht dat zijn ploeg er de schouders onder zet en een slecht seizoen toch nog met een glimlach kan beeindigen.

Nieuwegein Radio erkent het belang van deze wedstrijd en zendt hem dan ook in zijn geheel uit. Verslaggevers Hans de Waal en René Hansen zullen ook voor een voor- en nabeschouwing zorgen. Aanstaande zaterdag tussen 14.00 en 17.00 (de wedstrijd begin om 14.30 op Parkhout) op de 102.0 op de kabel en 106.1 in de ether.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren