Geinoord 7 wint uitwedstrijd tegen plaatsgenoot JSV

Geinoord 7 heeft afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen JSV met 2-6 gewonnen.Geinoord 7 kwam op een 1-0 voorsprong omdat een verdediger van JSV hands maakte in het strafschop gebied en die penalty die daaruit volgde werd verzilverd.Jsv kon terug in de wedstrijd komen, doordat er bij Geinoord 7 flink geknoeid werd en daardoor kwam Geinoord 7 binnen een paar minuten op een 2-1 achterstand maar nog voor het rustsignaal maakte Geraud van der linden op fraai aangeven van zijn broer Andres de 2-2.Na de rust stond er een heel ander Geinoord 7, dit resulteerde dan ook nog in 4 treffers voor Geinoord 7 waarmee Geinoord verdiend de 3 punten meenam naar Parkhout.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren