Geinig dagboek (slot)

Dit is het laatste dagboek van het seizoen, want er wordt voorlopig niet gevoetbald op competitie-niveau. Toch was er nog nieuws te melden van onze club en dat stemde me bepaald niet vrolijk. Om te beginnen de strijd om het voorzitterschap waarbij ik vanaf de zijlijn de zaak heb gevolgd. Volgens mij zijn er alleen maar verliezers uit deze procedure gekomen want het kiezen van een nieuwe voorzitter dient op een weloverwogen democratische wijze te gebeuren en daar heb ik weinig van gemerkt.

Onze club is door deze gang van zaken in tweedracht gestort, er zijn voorstanders en tegenstanders van de oplossing die uit de bus is gekomen. Zelf heb ik altijd bijzonder constructief samengewerkt met de huidige preses Rob de Vries en ik heb dan ook mijn stem in zijn voordeel uitgebracht. Tijdens de medewerkers-avond van afgelopen zaterdag heb ik nog even gesproken met zijn beoogde opvolger in januari 2015 en hem geprobeerd duidelijk te maken dat deze kandidaatstelling in mijn optiek niet heeft bijgedragen tot eenheid binnen Geinoord. In de presentatiegids 2013-2014 staat een artikel met als kop ‘Geinoord bindt’ en het moet me van het hart dat ik van die hartenkreet te weinig heb gemerkt in de afgelopen weken en dagen.

Nog een teleurstelling kwam vandaag binnen namelijk het feit dat Geinoord komend seizoen is ingedeeld in Zuid 1 samen met streekgenoot Delta Sports zodat we de te verwachten derby’s niet meer tegemoet zullen zien en tegenstanders krijgen als Meerkerk, Tricht, Geldermalsen en noem maar op. Ik had me al verheugd op de derby tegen Elinkwijk waar Anne Ties de zoon van Gerard van Vliet speelt en waarin mijn zoon destijds nog in het eerste elftal mocht uitkomen. Ook opponenten als De Bilt, UVV, Woudenberg en andere regionale clubs krijgen we komend seizoen helaas niet meer voorgeschoteld.

Dit alles is voor mij reden om komend seizoen niet verder te gaan met mijn dagboek, ik ben te veel teleurgesteld over een aantal zaken binnen onze vereniging. Ik wil iedereen die de afgelopen jaren zijn waardering heeft uitgesproken over mijn wekelijkse bijdrage, vanaf deze plaats hartelijk bedanken. Komend seizoen zal ik nog wel geregeld op Parkhout de verrichtingen van ons eerste elftal bekijken, maar dan niet meer als dagboek-schrijver. Iedereen een fijne vakantie toegewenst.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren