Katern

Geinbeat start crowdfunding actie: maak Geinbeat weerbestendig!

De organisatie van Geinbeat meldde eerder dat door het afgelasten van de vorige editie vanwege regen het festival in financiële problemen is gekomen. Om in 2018 het Geinbeat festival weer te kunnen organiseren zijn er verschillende acties geweest. Zo is er bij het City Stadsplein Mini-festival op 23 september 2017 flink wat geld opgehaald en was er op vrijdag 10 november 2017 een benefiet festival, dat zeer succesvol is verlopen. Bij elkaar hebben deze acties voldoende geld opgeleverd om uit te rode cijfers te komen.

‘Dat Geinbeat is gered en dit jaar doorgaat is natuurlijk fantastisch!’ zegt Frans de Cortie, één van de organisatoren, ‘Maar we blijven actief werken aan het voortbestaan van Geinbeat voor de komende jaren.’ Het plan is om een stretchtent voor het festival aan te schaffen. In deze tent kan een groot deel van de bezoekers, beschut tegen felle zon en regen, genieten van het Geinbeat festival en is de organisatie minder afhankelijk is van weersomstandigheden. ‘Een situatie zoals vorig jaar willen we hiermee voorkomen’, vertelt Frans. ‘Bovendien draagt een tent bij aan een intieme en knusse sfeer op het festival, dat dit jaar op zaterdag 7 juli 2018 weer op gras plaatsvindt.’

Geld voor de stretchtent wil de organisatie ophalen door een ‘crowdfunding’ actie op te zetten en daarbij heeft Geinbeat de hulp nodig van iedereen die Geinbeat een warm hart toedraagt! Wil jij helpen om Geinbeat weerbestendig maken? Help dan mee door je bijdrage te doneren via ‘voor je buurt’. Elke donatie vanaf € 25,- wordt beloond. Check de site voorjebuurt.nl/geinbeat voor meer informatie en donaties. Voor bedrijven zijn er ook een speciale mogelijkheden, neem hiervoor (per mail) contact op met fransdecortie@geinbeat.nl.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk