Galecop Geweldig Week start met Wijkfestival op zaterdag 12 oktober

Van zaterdag 12 oktober tot vrijdag 18 oktober kan je meedoen aan allemaal activiteiten in het kader van ‘Galecop Geweldig Week’. Doe inspiratie op over fijn en vitaal leven in de wijk. Voor en door Galecoppers!

Zaterdag 12 oktober 14:00-17:00 uur Wijkfestival
Om 14:00 uur trapt Wijkwethouder John van Engelen de Galecop Geweldig Week af met de opening van een gezellig, muzikaal en informatief Wijkfestival op Winkelplein Galecop. Geniet van de leuke optredens op het podium van de Galecop Geweldig Band en diverse rappers. Struin langs de informatieve markt met leuke activiteiten. Stil de lekkere trek met een proeverij van de winkeliers en de Barista. Bind de rolschaatsen van KCR Rolling onder en swing op de muziek tijdens de rollerdisco! En ga op de foto met Joggy!

Start actie Galecop Schoon om 12:00 uur
Om 12.00 uur wordt op het winkelplein gestart met een schoonmaakactie door de wijk. Prikstokken en handschoenen worden uitgedeeld. Na de actie komen de vrijwilligers om 14:00 uur weer bij elkaar op het winkelplein bij de opening van het Wijkfestival.

Vind je weg in de Wijk! Maak kans op een boodschappenpakket!
Een week vol open lessen, workshops en activiteiten gericht op fijn en vitaal leven. Kijk hier voor een overzicht van alle activiteiten. Doe mee aan zoveel mogelijk activiteiten en win een boodschappenpakket! Bij iedere activiteit ontvang je een stempel. Lever de flyer met stempels in op vrijdag 18 oktober tijdens het Happy Healthy Hour om 17:00 uur. Er zullen drie boodschappenpakketten worden verloot die aangeboden worden door de winkeliersvereniging van winkelcentrum Galecop.

Bekijk hier de folder Galecop Geweldig Week met het hele programma.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren