Katern

Fotowedstrijd Nieuw! Nieuwegein

Fotoclub Nieuwegein organiseert ter gelegenheid van haar 35 jaar bestaan een Fotowedstrijd met als thema ‘Nieuw! Nieuwegein”. Wat is volgens U kenmerkend voor het hedendaagse Nieuwegein? Breng dat zo goed mogelijk in beeld en doe mee met de fotowestrijd. De drie winnaars ontvangen hun foto afgedrukt op canvas.

Als u aan deze wedstrijd wilt deelnemen dient de afmeting van uw foto minimaal 13 x 18 cm en maximaal 20 x 30 cm te zijn. De foto’s mogen niet ingelijst of voorzien zijn van een passe-partout. Zowel kleuren- als zwartwitfoto’s kunnen worden ingezonden. Voor vragen kunt u contact opnemen met de secretaris van Fotoclub Nieuwegein, de heer C. van Schaik, telefoon 030 – 60 334 48 of mobiel 06-27283669. De uiterste inleverdatum is 1 mei 2009.

De jury zal de foto’s beoordelen aan de hand van een aantal criteria, zoals compositie, perspectief, licht en kleur, de invulling van het thema, originaliteit, sfeer en. De jury bestaat uit een medewerker van de Gemeente Nieuwegein en twee leden van Fotoclub Nieuwegein. U kunt uw foto aanleveren op of versturen naar één van de volgende adressen:

– C. van Schaik, Schermerhornpark 19, 3437 PW Nieuwegein

– H. Tromp, Iepstraat 113, 3434 AR Nieuwegein

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk