Katern

Felikat viert 80-jarig jubileum in de Heidehal

Op 16 november viert Felikat, de oudste kattenvereniging van Nederland, haar 80-jarig jubileum middels een speciale dubbel show in de Heidehal Sports + Events in Nieuwegein. Internationale keurmeesters uit Nederland, Duitsland, Zwitserland, Italië, Polen, Frankrijk, Finland en zelfs IJsland zullen alle aanwezige raskatten (meer dan 400!) aan een strenge keuring onderwerpen en hen beoordelen volgens een speciale standaard. Er zijn vele titels te behalen en de mooiste deelnemers zullen deelnemen aan de Best in Show verkiezing.

Naast de grote hoeveelheid katten die er zijn te bewonderen op deze show, is er ook van alles te koop op kattengebied zoals krabpalen, voer, mandjes, verzorgingsprodukten etc, bij de vele standhouders die op deze show aanwezig zullen zijn. Ook zijn er diverse stands waar bezoekers de nodige informatie over allerlei rassen en kattenzaken in het algemeen kunnen krijgen.

De tentoonstelling is geopend voor bezoekers van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Entree: volwassenen € 5,00 – 65+ € 2,50, Kinderen tot 12 jaar met knuffeldier gratis (mits begeleid door een volwassene, maximaal 2 kinderen per volwassene)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk