Fahion en fietsen in de Home Boxx

De Home Boxx in Nieuwegein was maandagavond 14 oktober het toneel van een bijzondere catwalkshow. Presentatrice van het populaire tv-programma Hollands Next Top Model Anouk Smulders leidde de show, die in het teken stond van fashion, maar ook van fietsen. Want organisator achter de catwalkshow is fietsmerk Cortina fietsen. Zij combineren fietsen met fashion, wat voor een verrassend totaalplaatje zorgt. Ook met je fiets maak je een fashionable statement, zoveel is na de sprankelende avond wel duidelijk.

De fashionshow stond in het teken van de lancering van de nieuwe collectie fietsen en een bijbehorende capsulecollectie van modeontwerper Janice. Het fietsmerk heeft Janice, die verder onder andere bekend is van SBS Shownieuws, gevraagd om bij vier fietsen uit de collectie een outfit te ontwerpen. Janice ging deze uitdaging aan en wist vier uitgesproken outfits te creëren, die perfect aansluiten bij de fietsen. Zowel de fietsen als de kleding werden geshowd door modellen, die door fietsmerk Cortina verkozen zijn tot winnaars van een eerder gehouden modellenwedstrijd.

Naast de 4 outfits heeft Janice ook een fiets ontworpen. Zelf rijdt hij rond op een extravagant exemplaar, compleet met spikes op het frame en kralen om de rem- en versnellingskabels. In het voorjaar van 2014 komt er een limited edition van de Janice fiets op de markt. Een opvallend exemplaar met de stempel van Janice.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren