Expositie ‘Verbeelding en Verbazing’ bij KunstGein Podium

In KunstGein Podium, op de begane grond van het Stadshuis in de bin ennstad van Nieuwegein, is van 7 december tot en met 14 januari 2023 de expositie ‘Verbeelding en Verbazing’ te zien. Tijdens deze expositie kunt u zich laten verrassen door een diversiteit aan schilderijen, keramiek en foto’s. De expositie is te bezoeken van woensdag t/m zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Christa Kruger heeft een passie voor schilderen, aanvankelijk figuratief, de laatste jaren is haar werk meer abstract. Haar schilderijen reflecteren de waarnemingen en gevoelens uit haar eigen leven en belevingswereld, intuïtie geeft daar richting aan. Christa hoopt met haar werk vooral de eigen beleving en de fantasie van de toeschouwer te stimuleren.

Jenneke Penning werkt graag met klei. Het ruikt lekker en is niet moeilijk om mee te werken. In het begin is de klei zacht, maar gaandeweg droogt de klei uit en is het bewerken anders. Als de vorm gebakken is, is het kiezen van glazuur of een ander materiaal om het kleur te geven weer een nieuwe fase.

Ad Witte fotografeert natuur van landschappen tot macro, liefst in de regio, al fietsend en/of wandelend. Hij verbaast zich nog vaak aan de wondere wereld van de natuur die nog rest in Nederland en laat dat in deze expositie zien. In fotowedstrijden heeft Ad al menige prijs gewonnen. Regelmatig laat hij werk zien op Facebook.

Werk van Ad Witte

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk