Expositie: ‘Open Atelier ziet Nieuwegein anders’

Schildersvereniging Open Atelier Landstad viert dit jaar haar 30-jarig bestaan met onder andere de jaarlijkse expositie, die dit jaar als titel ‘Nieuwegein anders’ heeft meegekregen.

Het thema heeft de schilders uitgedaagd om eens op een andere manier naar hun omgeving te kijken: je kunt bijvoorbeeld gebouwen een andere bestemming geven, een andere kleur of vanuit een ander, spannend perspectief of verrassende personages plaatsen in een bekende omgeving. ‘Je hebt per slot van rekening als kunstschilder de vrijheid om alles zo mooi, lelijk of bijzonder te maken als je wilt’ aldus Ria de Kuijper van Open Atelier Landstad. ‘De vele trouwe bezoekers van Open Atelier Landstad zullen weer verrast zijn door de grote diversiteit van het werk, dat tentoongesteld wordt.’

De expositie ’Nieuwegein anders’ wordt gehouden in het Kunstenaars Centrum Nieuwegein aan de Kerkstraat 38 in Jutphaas. De openingstijden zijn: in de weekends van 17.00 uur tot 18.00 uur en 24 en 25 maart van 14.00 uur tot 17.00 uur. De officiële opening is op zaterdag 17 maart om 14.30 uur door Bert van Opijnen, senior lid van de vereniging. Dit met een muzikale omlijsting van het trio Maxje.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk