Eerste voorronde IJsselpop 2003

Vrijdag 25 oktober is het weer zover. De voorrondes voor het IJsselpopfestival editie 2003 gaan weer beginnen. Iedere laatste vrijdag van de maand zal er een voorronde zijn, waaruit door een terplekke gekozen jury een winnaar aangewezen zal worden die naar de finale doorgaat. Vier bands zullen in de finale strijden om twee plaatsen op het festival. De bands die deze eerste voorronde zullen strijden om een plaats in een van de twee finales, die later dit seizoen gehouden worden, zijn:

TICHWOOD met stevige muziek met onverwachte wendingen naar rustigere composities. THE NOBLE SPIRITS, een perfecte mix van melodieuze gitaarpop waarbij de invloed van “the Cranberries”duidelijk te horen is, en THE KANGAROOS, een jonge ambitieuze vijfmansformatie, die een mix van verschillende muziekstijlen brengen.

Genoeg reden om op vrijdag 25 oktober naar de eerste editie van de voorronde IJsselpop 2003 te komen. De voorronde wordt gehouden in “Highlands”, Hoogland 1 (150 meter voorbij Mc Donalds) te IJsselstein. De voorronde begint om 21.30 uur.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren