Eerste plaats voor Romy van der Lek tijdens finale LOS-wedstrijd

Turnen:

Afgelopen zaterdag 17 mei namen een aantal meisjes van gymnastiekvereniging Moveo deel aan de regionale LOS finale te Houten.

In de eerste ronde moesten Joyce van Aarnhem, Christel Meeus en Bertine van Raaij de spits afbijten. Met wel wat zenuwen behaalden zij deze dag resp.een 17e, 19e en 23ste plaats. Bertine van Raaij behaalde hier op de vloer zelfs 9.40 punten. Joyce van Aarnhem deed tijdens deze wedstrijd een andere oefening op de balk en behaalde hiermee 8,05 punten.

Tijdens de tweede ronde heeft Moveo een verassende eerste plaats binnen weten te slepen, Romy van der Lek behaalde deze plaats met een 9.35 voorsprong en 9.25 voor vloer. Haar brug oefening verliep niet geheel vlekkeloos, ondanks een val werd deze oefening toch nog beloond met 8,10 punten.

In de andere categorie draaide Melissa van der Lek een goede wedstrijd,met maar liefst 9.80 punten op de vloer. Helaas zat zij net naast de medailles, zij werd net als in de voorrondes 4e. Evelien van Dijk behaalde hier een 12e plaats, haar sprong deed zij voor het eerst en ging erg goed, helaas werd haar balkoefening erg laag gejureerd. Jessica Coersen behaalde in haar categorie een 5e plaats, met een 9.65 voorsprong en een totaal aantal punten van 35.40.

In de laatste ronde was het de beurt aan Linda Hansen, Dominique Gerritse en Sosja Neijs zij haalden respectievelijk een 8e, 13e en 14e plaats. In een andere categorie deden Mirjam Hoegee en Tessa Voerman mee, zij haalden beiden een 9.55 voor brug en werden 10e en 11e.

Het was een geslaagde dag, waarna iedereen met een tevreden en trots gevoel op terug kan kijken..

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren