Eerste hulp bij Sinterklaasgedichten in de bieb

Voor alle hulpsinterklazen met zorgen over het gedicht, hebben we een goed bericht! Op maandag 28 november komt Nieuwegeinse schrijver en dichter Liz Ditters (1967) namelijk om 14.30 uur langs in het PLUS-café om een handje te helpen.

Liz Ditters is één van de Nieuwegeinse auteurs. Naast illustreren en lezen, schrijft ze geregeld gedichten voor het tijdschrift DICHTER. “Een gedicht begin ik meestal met een vaag idee en er is eigenlijk maar één ding waar ik goed op let en waaraan ik mezelf moet houden: het moet, inclusief rijm en ritme, vanaf het begin kloppen.”

Ook een mooi, kloppend gedicht schrijven? Of zelf aan de slag met poëzie? Sluit dan aan bij het PLUS-café op maandag 28 november aanstaande. Inschrijven is niet nodig. Meer Nieuwegeinse auteurs en kunstenaars zijn te vinden op de website van de bibliotheek.

Over het PLUS-café
Het PLUS-café is het lifestyle-café voor bewuste 55-plussers uit Nieuwegein en omgeving, met activiteiten en workshops rondom gezondheid, lifestyle, cultuur, digitale media of de actualiteit. In november staat het PLUS-café in het teken van oud worden en jong blijven. Let op: het PLUS-café vindt tijdelijk plaats in Buurtplein Galecop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk