Een uniek woonproject voor senioren in Nieuwegein ‘Bij Het Fort’

Bij Het Fort Senioren woningen

Bij Het Fort is een innovatief woonproject in Nieuwegein, speciaal ontworpen voor senioren die comfortabel, veilig en zelfstandig willen wonen in een groene, sociale omgeving. Gelegen nabij het historische Fort Jutphaas op de locatie Edisonbaan 8-10. Hier zullen moderne koop appartementen worden gebouwd die volledig kunnen worden afgestemd op uw persoonlijke woonwensen. Doe daarom mee aan het woonwensonderzoek.

Dit project (zie hier een impressie) biedt meer dan alleen een woning. Het legt de nadruk op het creëren van een actieve, sociale gemeenschap waar u kunt genieten van uw zelfstandigheid, maar ook de mogelijkheid heeft om deel te nemen aan gezamenlijke activiteiten en gebruik te maken van de moderne faciliteiten.

Bij ‘Bij Het Fort’ staat flexibiliteit voorop. Het project biedt zowel koop- als huurappartementen, zodat u een keuze kunt maken die past bij uw financiële situatie en woonbehoeften. Door deel te nemen aan het woonwensenonderzoek kunt u bovendien aangeven welke voorzieningen voor u belangrijk zijn, zoals een toegankelijke fitnessruimte, een gezellige koffiebar, of een prachtige gemeenschappelijke tuin waar u kunt ontspannen en andere bewoners kunt ontmoeten.

Uw inbreng maakt het verschil
‘Bij Bij Het Fort vinden we het belangrijk dat omwonenden actief betrokken worden bij de ontwikkeling van ons project. In de huidige schetsontwerpfase willen we graag gebruik maken van uw lokale kennis en ideeën om ervoor te zorgen dat het project goed past in de buurt en aansluit bij de wensen van de gemeenschap.’

Meld u aan
Heeft u interesse om mee te denken over de ontwikkeling van ‘Bij Het Fort‘? U kunt zich nu alvast vrijblijvend aanmelden via de website voor de informatie- en participatiebijeenkomst. ‘Uw inbreng is voor ons van groot belang om het project zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen en behoeften van de buurt.’

Bij Het Fort

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk