Katern

Een proeverij van bewegings- en ontspanningsactiviteiten

Zondag 11 september vindt het Body & Mind Event plaats in Nieuwegein. U kunt zich daar laten masseren en de pijnlijke nek en schouders laten losmaken. Ook kunt u kennismaken met Tai Chi, Yoga, Meditatie en Mindfulness. Er is een breed aanbod van activiteiten!

Er wordt deze dag een mooie koppeling gemaakt tussen lichaam én geest’, zegt Jan Joost Meijs, directeur van gezondheidscentrum De Roerdomp. ‘Ik zie in onze praktijk vaak mensen die klachten hebben omdat ze te weinig aandacht besteden aan zichzelf. Tegen die mensen zou ik willen zeggen: neem deel aan deze dag en ervaar hoe je weer lekker kunt leven.’

Op de website staat een handig overzicht met uitleg over alle activiteiten deze dag. U kunt daar meteen een plekje reserveren op één van de massagestoelen óf alvast een gratis mini cursus ontspannen downloaden!

Het Body & Mind Event is een activiteit van de gezamenlijke gezondheidscentra in Nieuwegein. Deze centra en bibliotheek De tweede verdieping hebben samen met diverse andere partijen hun krachten gebundeld in het initiatief Lijfstyle Nieuwegein, dat allerlei activiteiten en initiatieven in Nieuwegein op het gebied van gezondheid actief ondersteunt, waaronder ditBodyMindEvent Body & Mind Event.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk