Duurzame wijken en bedrijven

Alle Nieuwegeinse daken vol zonnepanelen, een picknick met lekkers uit Nieuwegeinse tuinen, een bijenrijke stad en een wandeling door ‘duurzaam Nieuwegein’. Deze en andere inwonersinitiatieven presenteren zichzelf op de volgende bijeenkomst Duurzaam Nieuwegein op woensdag 5 september. Bent u benieuwd naar deze initiatieven en/of wilt u zich hierbij aansluiten? Kom dan om 19.30 uur naar het Milieu Educatie Centrum in het Natuurkwartier en laat u inspireren door de aanwezigen en hun plannen.

Ook ondernemers in Nieuwegein zijn duurzaam en maatschappelijk verantwoord actief. Een aantal van hen wil hun ervaringen op dit gebied delen om zo ook andere ondernemers te stimuleren hun steentje bij te dragen. Woensdag 5 september gaan zij met elkaar en de gemeente in gesprek over hoe dat zou kunnen en wat ze daarbij nodig hebben. Wilt u hier als ondernemer bij aansluiten en uw ideeën hierover delen, kom dan ook 5 september naar het Milieu Educatie Centrum.

De bijeenkomst op woensdag 5 september is van 19.30-22.00u in het Milieu Educatie Centrum in het Natuurkwartier. Voor aanmelden en voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cecile Custers van de afdeling Duurzame Ontwikkeling van de gemeente Nieuwegein via (030) 607 1801.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren