Drie mannen aangehouden voor bedreiging en verzet

Een 38-jarige man uit Bunnik, een 46-jarige man en een 51-jarige man, beiden uit Nieuwegein, zijn donderdagmiddag op een bedrijfsterrein aan de Nijverheidsweg aangehouden op verdenking van bedreiging en verzet tegen de politie.

Politiemensen zagen rook vanaf het terrein komen en stelden een onderzoek in. De rook bleek afkomstig te zijn van het verbranden van houtafval in een ton. Er werd een gesprek gevoerd met een van de werknemers van het bedrijf. Echter gedurende het gesprek sloeg de stemming plotseling om en reageerde de 46-jarige man zeer agressief in de richting van de politiemensen en begon hen mondeling te bedreigen.

Hierop werd besloten de man aan te houden, die daarop helemaal door het lint ging. Bovendien bemoeiden zich twee andere werknemers van het bedrijf met de aanhouding en ook zij bedreigden de politiemensen. Met assistentie en door het gebruik van pepperspray konden met grote krachtsinspanning de drie mannen worden aangehouden en worden overgebracht naar het bureau. Er raakte niemand gewond.

Na onderzoek werd in de loop van de avond de 51-jarige man in vrijheid gesteld. De twee andere mannen werden in verzekering gesteld. Het onderzoek wordt voortgezet.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren