Katern

Draagtassen en gripzakken waarborgen kwaliteit

Draagtassen
In tal van bedrijfstakken worden zakjes en tassen gebruikt om producten in te verpakken. Meestal uit bescherming maar soms ook om juist de exclusiviteit van het gekochte artikel naar voren te laten komen. Dit gaat dan vooral om draagtassen die worden ingezet als reclamemiddel wanneer de klant de winkel verlaat. Op de tasjes is dan de naam en het logo van de winkel gedrukt. De klant is blij met de aankoop en maakt overal waar hij of zij met de tas komt gratis reclame voor de winkelier.

Gripzakken
De elektronicasector is een grootafnemer van diverse soorten gripzakken. De uiterst gevoelige elektronische componenten, zoals chips ook wel worden aangeduid, bestaan dan uit bijvoorbeeld vochtgevoelige IC’s. Nadat deze uit de beschermende zak zijn geweest, moeten de componenten een paar dagen in een oven gedroogd worden voordat ze weer in een antistatische Faraday gripzak belanden die dankzij een handige gripsluiting hersluitbaar is. Andere zakjes worden dicht geseald met een apparaat dat de griptas plaatselijk, langs een smalle strook, laat smelten en zo de helften laat samenplakken. Ook dit proces sluit de antistatische zak lucht- en vochtvrij af.

Papieren zakken
Een draagtas hoeft niet altijd maar van het milieubelastende en niet-duurzame plastic te zijn. Misschien heb je een creatief beroep. Daar passen diverse kleuren bij en wil je dit combineren met bijvoorbeeld draagtassen van papier. Dit kunnen de sterke en discrete bruine papieren tassen zijn, maar ook felgekleurde en vrolijke varianten op het thema. Dacklapack heeft ze in de maten 140 mm x 140 mm, maar als je veel spullen wilt meegeven aan je klant is het formaat 540 mm x 500 mm ook leverbaar.

Non woven draagtassen
Non woven draagtassen zijn op hun beurt weer oersterk en zijn gemaakt van stof. Deze vliestassen hebben een opmerkelijke structuur waarbij geen garen wordt gebruikt. De tassen voelen prettig aan en zijn licht en goed herbruikbaar. Het is een goed idee deze draagtassen in te zetten als relatiegeschenk, om mee te geven na de netwerkborrel.

Katoenen draagtassen
Heb je hart voor het milieu en wil je dit ook uitstralen naar buiten toe? Naar klanten, familie en relaties? Katoenen draagtassen doen het dan goed omdat ze maandenlang en dagelijks gebruikt kunnen worden. Gemaakt van duurzaam katoen en ook bijzonder sterk geven de tassen je een sympathieke uitstraling. Dit soort katoenen draagtassen zijn uitermate geschikt om in kleine oplages te laten maken, ook met opdruk.

Jute zakken en tassen
Zoek je een draagtas die tegen een stootje kan en er stoer uit moet zien? Jute tassen en zakken, gemaakt van een glanzende plantaardige vezel, zijn gesponnen tot er ruwe sterke draden ontstonden die tot een geheel zijn samengebracht. Bij DacklaPack zijn jute tassen in drie standaard formaten te verkrijgen, eventueel met laminaat aan de binnenzijde in verband met waterdichtheid.

Wat voor draagtassen of gripzakken je ook zoekt, bij DacklaPack slaag je altijd. Er is dus geen enkele reden om in zak en (t)as te zitten. Vrijblijvend advies vragen is altijd mogelijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk